Anders

Vergelijking: wat is de beste antivirus voor Windows-apparaten, in 2018?

Antivirusproducten en beveiligingsoplossingen in het algemeen zijn er in verschillende vormen, vormen en grootten, en de meeste bevatten meer dan een paar verschillende beveiligingslagen. Het aantal en de verscheidenheid aan beveiligingsoplossingen die worden verkocht aan Windows-gebruikers is vrij groot en het is moeilijk om ze te classificeren. We hebben de beste beveiligingsproducten gecontroleerd die voor Windows-gebruikers op de markt zijn, we hebben ze één voor één bekeken en nu willen we ze vergelijken aan de hand van een lange lijst met criteria die relevant zijn om te beslissen welk beveiligingsproduct het beste bij je past. Als u wilt weten hoe elk antivirusproduct zich verhoudt tot zijn concurrenten, lees dan deze analyse:

Hoe we elke beveiligingssuite voor Windows hebben vergeleken

In onze reeks Security for Everyone hebben we alle belangrijke beveiligingssuites bekeken die beschikbaar zijn voor Windows-thuisgebruikers. We hebben zorgvuldig gekeken naar elke functie die elk van hen te bieden heeft. De dingen waar we in de eerste plaats in geïnteresseerd waren, zijn de criteria die we in dit artikel deelden: 9 belangrijke criteria om te gebruiken bij het kiezen van je antivirussoftware.

Naar onze mening zijn de meest kritische vragen die u moet beantwoorden bij het evalueren van een beveiligingsproduct voor Windows-thuisgebruikers, de volgende:

  • Bevat het meerdere beschermingslagen?
  • Biedt het betrouwbare bescherming?
  • Heeft dit een negatieve invloed op de prestaties van uw computer?
  • Ben je blij met de gebruikerservaring die je krijgt?
  • Krijg je ondersteuning wanneer je het nodig hebt? Wat zijn de ondersteuningsopties die voor u beschikbaar zijn?
  • Bevat het hulpmiddelen die belangrijk zijn voor uw veiligheid en privacy, zoals ouderlijk toezicht, veilig wachtwoordbeheer of een VPN-service?
  • Tot slot, hoeveel kost het? Is het duur om al je computers en apparaten in je huis te beveiligen?

We hebben geprobeerd al deze vragen te beantwoorden en hebben een uitgebreide Excel-tabel samengesteld waarin we alle belangrijke antivirusproducten voor Windows hebben vergeleken.

Vergelijk de beste antivirusproducten voor Windows-thuisgebruikers

We hebben veel gegevens verzameld voor elk antivirusproduct dat we hebben getest en we plaatsten het allemaal in de grote spreadsheet die hieronder is ingesloten. Voel je vrij om te bladeren en gebruik het om de informatie te verzamelen die je nodig hebt. Vergeet niet dat u ook de bedieningselementen kunt gebruiken om deze op ware grootte weer te geven.

U kunt ook op deze directe koppeling klikken om de spreadsheet op een nieuw tabblad in uw webbrowser te openen.

Conclusie

We hebben behoorlijk wat moeite gestoken in het verzamelen van alle gegevens die in de bovenstaande spreadsheet staan ​​en we hopen dat dit nuttig voor u zal zijn. Bekijk het en laat ons weten wat je ervan vindt. Bent u het eens met de criteria die we hebben gebruikt voor de evaluatie? Welke beveiligingsproducten beschouw jij als het beste voor Windows-thuisgebruikers en waarom? Reageer hieronder en laten we bespreken.