Tutorial

Het land en de regio wijzigen die worden gebruikt door Windows Phone 8

U kunt een Windows Phone 8-smartphone kopen van een ander land of u bent vergeten de standaardconfiguratie aan te passen en het verkeerde land en de verkeerde regio zijn ingesteld. Wat de reden ook is, dit betekent dat u geen toegang krijgt tot lokale apps en services die beschikbaar zijn voor uw specifieke land. Als dat het geval is voor uw Windows Phone 8-smartphone, moet u het land en de regio wijzigen. Hier is hoe dit is gebeurd.

Hoe u uw land en regio in Windows Phone 8 kunt wijzigen

Open eerst de instellingen van uw smartphone. Blader vervolgens naar beneden tot u het item voor de taal + regio ziet en erop tikt.

Hier vindt u verschillende configuratie-opties: Telefoontaal, Land / regio, Regionale indeling en Browser en zoektaal .

De eerste optie is om de weergavetaal van uw Windows Phone te wijzigen. We hebben dit onderwerp behandeld in een afzonderlijke zelfstudie: De weergavetaal wijzigen in Windows Phone 8.

De tweede optie heet Country / Region en het doet wat het zegt: het stelt u in staat om de regio voor uw Windows Phone te veranderen. Deze wijziging heeft invloed op wat u ziet in de Windows Phone Store en de gelokaliseerde services en apps waartoe u toegang hebt.

Tik op het item Land / regio en een nieuw scherm wordt weergegeven. Je ziet een lange lijst met landen en regio's.

Tik op degene die je wilt gebruiken. Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm. Onderaan dit scherm ziet u een blauwe melding "herstart vereist", direct onder de knop telefoon opnieuw opstarten . Tik op deze knop en wacht totdat je Windows Phone opnieuw is opgestart.

Wanneer u zich opnieuw aanmeldt bij Windows Phone, wordt het nieuwe land toegepast op het besturingssysteem en alle apps en services.

OPMERKING: als u overschakelt naar een nieuw land, worden de andere landinstellingen niet automatisch gewijzigd, zoals de weergavetaal van uw telefoon of de taal van uw browser. Ze zullen blijven zoals ze waren.

Conclusie

Het wijzigen van de regio- en landinstellingen in Windows Phone 8 is niet bepaald ingewikkeld. Het gaat om een ​​paar tikken en een herstart. Als u vragen heeft over de bovenstaande procedure, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten.