Tutorial

Hoe de Windows Feedback-prompts in Windows 10 uit te schakelen

Hoe vaak ontvangt u Windows Feedback-prompts in Windows 10? Als u niet weet wat de Windows Feedback- prompt is, moet u weten dat Microsoft u soms vraagt ​​om een ​​feedbackformulier in te vullen wanneer u Windows 10 gebruikt, om uw inbreng te krijgen over iets, zodat zij hun product en de services kunnen verbeteren ze bieden je. Als u deze verzoeken vervelend vindt en ze wilt verwijderen, lees dan dit artikel en ontdek hoe u kunt voorkomen dat Windows 10 u om feedback vraagt:

Hoe de Windows Feedback-prompts in Windows 10 uit te schakelen

Een Windows Feedback-prompt is een prompt met een vraag als: "Hoe waarschijnlijk is het dat u Windows 10 aan een vriend of collega aanbeveelt?". De vragen die u ontvangt, zijn afhankelijk van hoe lang u Windows 10 hebt gebruikt en welke feedback Microsoft op dat moment wil verzamelen. Sommige gebruikers zullen deze aanwijzingen vervelend vinden.

Als u de Windows Feedback- aanwijzingen in Windows 10 wilt verwijderen, opent u eerst de app Instellingen. Een snelle manier om dit te doen, is door te klikken of te tikken op de knop Instellingen linksonder in het menu Start .

Klik of tik in het paneel Instellingen op het gedeelte Privacy.

Blader in het menu aan de linkerkant omlaag totdat u een sectie ziet met de naam Feedback & diagnostiek .

Klik of tik op dit gedeelte om het te openen.

Ga in het rechterdeelvenster naar de sectie Feedbackfrequentie, open de vervolgkeuzelijst "Windows moet naar mijn feedback" en selecteer Nooit .

En dat is alles! De Windows Feedback- prompts zullen je niet meer storen.

Conclusie

Zelfs als de feedback van gebruikers erg belangrijk is voor Microsoft en het doel van het bedrijf is om zoveel mogelijk feedback te verzamelen, kunt u Windows 10 gebruiken om het uit te schakelen, zodat u uw computer of apparaat kunt gebruiken zonder gestoord te worden. Geeft u gewoonlijk feedback aan Microsoft, of doet u dat liever niet? Vindt u deze feedbackprompts vervelend? Klik op het opmerkingenformulier hieronder om ons uw feedback te geven. :)