Tutorial

Hoe Bitdefender Adware Removal Tool voor pc te gebruiken om zich te ontdoen van adware

Wanneer u op internet surft en allerlei soorten toepassingen installeert, stelt u zichzelf bloot aan malwarebedreigingen, waaronder adware. Weet je, het soort programma's dat je vervelende advertenties laat zien voor dingen die je niet nodig hebt en ander vervelende dingen als dat. Als u geen goede beveiligingsoplossing hebt geïnstalleerd zoals een internetbeveiligingssuite, kan uw computer geïnfecteerd raken met adware en wilt u misschien een gratis tool die u kan helpen er vanaf te komen. Bitdefender heeft onlangs een gratis tool met de naam Bitdefender Adware Removal Tool voor pc gelanceerd. Hier is een tutorial over hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken om adware van je computer te verwijderen.

Wat is Bitdefender Adware Removal Tool voor pc?

Bitdefender Adware Removal Tool voor pc is een gratis tool die is ontworpen om u te helpen om zich te ontdoen van de adware die op uw computer is geïnstalleerd. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat adware is. Als je ooit een applicatie hebt geïnstalleerd die je, naast het uitvoeren van zijn normale functies, ook met advertenties hebt gebombardeerd, dan weet je al het antwoord op die vraag. Adware komt meestal in de vorm van advertenties die worden weergegeven zonder uw toestemming. Er zijn ook versies van adware die niet alleen genoegen nemen met het ad-bombarderen van je browser, maar helemaal doorgaan en alles verprutsen met advertenties. Vaker, richt dit soort vervelende software ook uw zoekopdrachten op het web om websites te adverteren en verzamelt zelfs marketinggegevens over u om aangepaste advertenties weer te geven.

Bitdefender Adware Removal Tool voor pc bevrijdt uw computer van een dergelijk soort programma. Dat omvat de adware, kwaadaardige kaperprogramma's, ongewenste werkbalken en / of browser-add-ons en andere programma's die zichzelf hebben geïnstalleerd zonder uw toestemming.

Waar Bitdefender Adware Removal Tool voor pc te krijgen

Het kan worden gedownload vanaf de officiële webpagina: Bitdefender Adware Removal Tool voor pc.

Je zult een enkel uitvoerbaar bestand van ongeveer 41 MB downloaden. Het is een draagbare oplossing, wat betekent dat u niets op uw computer hoeft te installeren. In plaats daarvan hoeft u alleen nog het uitvoerbare bestand uit te voeren dat u zojuist hebt gedownload.

Hoe Bitdefender Adware Removal Tool voor pc te gebruiken

Bitdefender Adware Removal Tool voor pc maakt gebruik van een zeer eenvoudige en minimalistische interface. Wanneer u het programma voor het eerst start, krijgt u een korte presentatie van de toepassing en moet u ook akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden.

Nadat de tool klaar is met het laden van zijn motoren, klikt of tikt u op de knop Start om te beginnen met scannen op adware en andere ongewenste software die op uw computer is geïnstalleerd.

Wanneer de scan is voltooid en er niets op uw computer wordt gevonden, zal de tool u daarover informeren.

Als adware wordt gevonden, laat Bitdefender Adware Removal Tool voor pc u dit weten. Alle adware die wordt gevonden, wordt gedeeld in een lijst met details zoals de bestandsnaam van de adware en de naam ervan, volgens de database met bedreigingen van Bitdefender.

De tool verwijdert niet automatisch de adware die wordt gevonden. Klik of tik om alles te selecteren dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op de knop Verwijderen .

Nu moet je wachten tot het je systeem schoonmaakt.

Nadat u alle geselecteerde adware hebt gedeïnstalleerd, is het aanbevolen dat u uw computer opnieuw opstart. Als alles goed is verlopen, zou je nu een adware-vrij systeem moeten hebben. Bovendien betekent dit dat u een snellere computerervaring zult krijgen, wat altijd een goede zaak is.

Conclusie

Zoals u in deze handleiding kunt zien, is Bitdefender Adware Removal Tool voor pc een eenvoudig te gebruiken gratis applicatie om adware van uw computer te verwijderen. Hoewel het niet kan concurreren met een commercieel product zoals Bitdefender Internet Security, kan het degenen die behoefte hebben aan een gratis tool voor het verwijderen van adware helpen. Bekijk het en zie zelf hoe het werkt.