Beoordeling

Razer Kraken Pro V2 review: een headset voor gamers die dingen simpel willen houden!

We hebben de Razer Kraken Pro V2-gamingheadset ontvangen om te testen. Het is ontworpen, geproduceerd en verkocht door Razer, een populair bedrijf voor gamers. Deze bedrade headset belooft een uitstekende geluidskwaliteit en betrouwbare bouwkwaliteit tegen een redelijke prijs. Is dat waar? Nadat we het hebben gebruikt om games te spelen, films te kijken en naar muziek te luisteren, willen we u graag onze mening geven over de Razer Kraken Pro V2. Als je wilt weten of je deze headset moet kopen, lees dan verder:

Razer Kraken Pro V2: voor wie is het goed?

De Razer Kraken Pro V2-gamingheadset is een uitstekende keuze voor:

 • Gamers (amateurs of professionals)
 • Mensen die een headset willen die bestand is tegen de wisselvalligheden van het leven van een gamer
 • Gebruikers die een headset willen die u gewoon kunt aansluiten en afspelen
 • Mensen die geen fortuin willen uitgeven aan een headset, maar een kwalitatief goed product willen

Voors en tegens

Er zijn veel goede dingen te zeggen over de Razer Kraken Pro V2:

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu
 • Ze klinken geweldig bij het spelen van games
 • De bouwkwaliteit is boven het gemiddelde
 • Ze zijn comfortabel om te dragen
 • Ze zijn plug and play: sluit gewoon hun 3, 5 mm-connector aan op een audio-aansluiting en u bent klaar om te gaan
 • Ze hebben een premium gevoel en een sympathiek ontwerp
 • Ze hebben een uitstekende prijs

Aan de andere kant:

 • De oorschelpen zijn bedekt met kunstleer en kunnen je oren laten zweten in een warme omgeving
 • Ze zijn niet zo geweldig als je met veel zang naar muziek wilt luisteren (de middentonen zijn te zacht)
Product Nominaal 4/5

Vonnis

De Razer Kraken Pro V2 is een uitstekende headset die alles biedt wat je zou willen voor het spelen van games. Het klinkt uitstekend in het spel en de microfoon is kristalhelder. De oorschelpen zijn groot en comfortabel, net als de hoofdband die ze vasthoudt. De Razer Kraken Pro V2 ziet er degelijk uit en moet bestand zijn tegen zelfs de meest agressieve spelers die er zijn. Het is ook leuk om een ​​gamingheadset te zien die plug-and-play is: steek hem in een 3, 5 mm audio-aansluiting en hij werkt. Geen USB-dongles, geen Bluetooth-verbindingen. Soms is dat alles wat je wilt. Wij zijn van mening dat de Razer Kraken Pro V2 een uitstekende keuze is voor elke gamer die een hoogwaardige headset wil die er geweldig uitziet en geen klein fortuin kost.

Unboxing van de Razer Kraken Pro V2-headset

De Razer Kraken Pro V2-gamingheadset wordt geleverd in een premium box die behoorlijk groot is. Net als de meeste Razer-producten, maakt de doos gebruik van zwarte en groene kleuren, die een handelsmerk zijn geworden voor dit bedrijf. Op de voorkant van de doos ziet u een breed beeld van de headset binnen, evenals de naam en Razers triskele-logo.

Op de achterkant van de doos vertelt Razer dat deze headset is gebouwd voor esports-professionals, en ook enkele details laat zien over de belangrijkste kenmerken en kenmerken.

Open het pakket en het eerste dat u ziet, is uw nieuwe Razer Kraken Pro V2-headset die op een zwarte plastic steun ligt. Je krijgt ook een verlengingsaudiokabel met 3, 5 mm stereo minipluggen aan de uiteinden, de gebruikershandleiding, een verwelkomende notitie in Razers familie en twee Razer triskele stickers.

De unboxing-ervaring voor de Razer Kraken Pro V2-headset is snel en aangenaam. Het pakket ziet er premium uit, en alle essentiële zaken zitten erin.

Hardwarespecificaties

De Razer Kraken Pro V2-headset is gemaakt voor gaming en dat betekent dat de specificaties boven het gemiddelde moeten zijn. Allereerst moet het comfortabel zijn, want als je games speelt, ben je geneigd ze vele uren te gebruiken. De Razer Kraken Pro V2 heeft grote oorschelpen van circumauraal met zachte kussens en een diameter van het binnenoor met een diameter van 2, 2 inch of 56 mm.

De hoofdtelefoon maakt gebruik van grote 50 mm-drivers met neodymium-magneten. Ze hebben een frequentierespons tussen 12 Hz en 28 kHz, 32 Ohm impedantie op 1 kHz en de gevoeligheid van 118dB op 1kHz. Het maximale ingangsvermogen dat door de hoofdtelefoon wordt ondersteund, is 30 mW.

Om verbinding te maken met uw computer of apparaat gebruikt de Razer Kraken Pro V2-gamingheadset een 3, 5 mm audio- en microfoonstekker.

De hoofdaudiokabel is 4, 27 voet of 1, 3 m lang en de verlengkabel is 6, 6 voet of 2 m lang. De headset weegt ongeveer 0, 71 lbs of 332 gram.

Voor degenen die dol zijn op multiplayer-games, heeft de Razer Kraken Pro V2-headset een flexibele en intrekbare microfoon. Met betrekking tot technische specificaties moet u weten dat deze een frequentierespons heeft tussen 100 Hz en 10 kHz, dat de signaal-ruisverhouding 55 dB en hoger is, dat de gevoeligheid bij 1 kHz van -38 ± 3dB is en dat het geluid wordt opgepikt patroon is unidirectioneel.

Alle bedieningselementen zijn beschikbaar op de hoofdkabel en ze zijn eenvoudig: een volumeknop en een microfoon-mute-schakelaar.

De Razer Kraken Pro V2 is compatibel met elke pc, Mac, PlayStation, Xbox, smartphone of elk ander apparaat met een 3, 5 mm audio-aansluiting.

Als u alle specificaties en functies van deze gamingheadset wilt controleren, gaat u naar deze pagina: Razer Kraken Pro V2.

De Razer Kraken Pro V2-gamingheadset ziet eruit als een solide apparaat, met uitstekende hardwarespecificaties en hoogwaardige componenten.

De Razer Kraken Pro V2-gamingheadset gebruiken

De Razer Kraken Pro V2-headset ziet er premium uit en de kleuren van de groene versie die we hebben getest, doen je nadenken over een agressieve slang ... :)

Een ding dat ons meteen opviel, zelfs voordat het werd gedragen, is dat de Razer Kraken Pro V2 enorm is. De oorschelpen zijn groot en volumineus en de hoofdband is dik en breed. Stel je niet voor dat de koptelefoon er niet goed uitziet omdat ze dat wel zijn - maar ze zijn ook groot. Helaas betekent hun grote formaat ook dat ze de neiging hebben om op je hoofd te wiebelen, dus we raden je af ze van je computer of gameconsole te gebruiken. Het wordt afgeraden om ze te dragen en naar muziek te luisteren op je smartphone tijdens het lopen.

De grote oorschelpen zijn bedekt met kunstleer, dat er goed uitziet en helpt bij geluidsisolatie. Het nadeel is echter dat ze je oren ook warm en zweterig kunnen maken na minder dan een uur van het op je hoofd houden van de headset.

De hoofdband is groot, dik en uitschuifbaar. Het past op elke hoofdmaat, ongeacht hoe groot of klein de jouwe is. De hoofdband is gemaakt van massief metaal, dus het moet zelfs de meest agressieve wendingen weerstaan, en de pluche erop is zacht en ademend. Het moet je niet laten zweten, ook al ben je kaal ... :)

Luisteren naar muziek op de Razer Kraken Pro V2-hoofdtelefoon is een behoorlijke ervaring, hoewel niet spectaculair. Het slaagt erin om een ​​aangename bas en hoogfrequente geluiden te bieden, maar het schiet tekort als het op middentonen aankomt. Dat is gemakkelijk merkbaar wanneer je naar muzieknummers luistert met veel zangstemmen. Als u echter van muziek houdt, zoals hiphop, triphop of elektronisch, zou u tevreden moeten zijn met hoe de Razer Kraken Pro V2 klinkt.

De Razer Kraken Pro V2-headset is ontworpen voor gamers, dus we konden het niet missen om ze te gebruiken tijdens het spelen van een paar games. We gebruikten de headset tijdens het spelen van League of Legends, Assassin's Creed Black Flag en Dishonored 2. Het geluid is uitstekend, met een indrukwekkende bas en verschillende tonen met hoge tonen. Het afvuren van wapens is bijzonder bevredigend, dus als je het leuk vindt om first-person shooters te spelen, moet je dol zijn op de Razer Kraken Pro V2.

De Razer Kraken Pro V2 heeft een ingebouwde microfoon. Het is intrekbaar en verstelbaar zodat u kunt positioneren zoals u wilt, of het in de headset kunt stoppen wanneer u het niet gebruikt. Met uitzondering van League of Legends spelen we liever games voor één speler, dus we hebben deze headset niet echt gebruikt tijdens het spelen van andere multiplayer-spellen. We gebruikten het echter op een iPhone SE om een ​​paar gesprekken te voeren en de microfoon deed het erg goed. De mensen aan wie we via de telefoon hebben gesproken, zeiden allemaal dat ze ons aardig en duidelijk konden horen.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

Het gebruik van de Razer Kraken Pro V2 is een plezier als je van games houdt. Het klinkt geweldig in games, vooral bij first-person shooters. Het is comfortabel om te dragen, zonder je hoofd te knijpen of je ongemakkelijk te maken. De microfoon doet ook uitstekend werk, dus als je multiplayer-games speelt, is dit een groot positief punt. De enige dingen die we niet leuk vonden aan de Razer Kraken Pro V2 zijn het feit dat het je oren doet zweten en dat het luisteren naar muziek geen ervaring van topkwaliteit is. Maar gezien de prijs en kwaliteit is dit een geweldige headset.

Vind je de Razer Kraken Pro V2 leuk?

We houden heel veel van de Razer Kraken Pro V2-headset. Het is een uitstekende headset voor gamers. Het ziet er geweldig uit, en het kost geen fortuin, dus wat kunnen we nog meer wensen? Denk je hetzelfde? Deel uw mening over deze headset, in de reacties hieronder. Als je deze headset al gebruikt, deel dan je ervaring met ons. Andere lezers willen zeker weten of je het leuk vindt of niet.