Beoordeling

Herziening van de Razer DeathStalker Essential - Razer's gaming toetsenbord op instapniveau

Razer is het best bekend om zijn BlackWidow mechanische gaming-toetsenborden, maar de gaming-markt is enorm en sommige mensen, hoewel ze houden van games, houden niet van mechanische toetsenborden of ze kunnen ze niet betalen. Om de kloof te dichten, begon Razer met het bouwen van op membraan gebaseerde chiclet gaming-toetsenborden. Sterker nog, het bedrijf produceert een hele reeks van dergelijke toetsenborden en noemde het DeathStalker, na een echte scorpion. Gedurende een week hadden we de kans om de mindere zoon van deze familie te gebruiken, testen en spelen - de DeathStalker Essential - het meest betaalbare DeathStalker-toetsenbord dat je kunt vinden met het Razer-logo erop. Is de DeathStalker een goed gaming-toetsenbord? Is het ook goed om te typen? Is het zijn geld waard? Vind de antwoorden op deze vragen, in deze review:

Unboxing the Razer DeathStalker Essential

Razer heeft het DeathStalker Essential-gametoetsenbord verpakt in een doos gemaakt van een karton dat helemaal geverfd glanzend zwart is, met veel foto's en informatie erop afgedrukt. Als u naar de bovenkant van de doos kijkt, ziet u een grote afbeelding van het toetsenbord en een paar van de belangrijkste functies.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

Op de achterkant van de doos staan ​​alle functies die de DeathStalker Essential te bieden heeft. Er zijn details over de hardware die door het toetsenbord wordt gebruikt en over de softwarefuncties die het biedt.

Wanneer u de doos opent, ziet u het eerste teken dat de DeathStalker Essential een betaalbaar toetsenbord is. Aan de binnenkant gebruikt Razer geen pijn meer om het gewone karton te bedekken, en het toetsenbord zelf is eenvoudig weggestopt in een verpakking van polyethyleenschuim die wordt samengehouden met transparante plakband.

Naast het toetsenbord vindt u niets anders in de doos behalve een snelstartgids in meerdere talen.

Zoals je hebt gezien, bundelt Razer niets met het DeathStalker Essential-gametoetsenbord, net als met de duurdere apparaten die ze produceren. Dit is geen verrassing als je rekening houdt met de lage prijs in vergelijking met andere Razer-toetsenborden.

Hardwarespecificaties

Hoewel Razer vooral bekend staat om zijn mechanische toetsenborden, fabriceren en verkopen ze ook chiclet-toetsenborden en behoren de DeathStalker-toetsenborden tot deze familie. De DeathStalker Essential maakt gebruik van low-profile chiclet-toetsen en kan opscheppen met een goede anti-ghosting mogelijkheid voor maximaal 10 gelijktijdige toetsaanslagen. Razer zegt ook over hun DeathStalker Essential-gametoetsenbord dat alle toetsen volledig programmeerbaar zijn en dat het toetsenbord on the fly macro-opnames ondersteunt met behulp van de Synapse-software.

Hoewel het het meest betaalbare toetsenbord van de familie is, ondersteunt de DeathStalker Essential een pollingsnelheid van 1000 Hz. Dit is een technologie die de frequentie van de activeringsinformatie van de toetsenbordrapportage naar de computer verhoogt, vergelijkbaar met die gebruikt door gaming muizen.

Om het comfortabeler te maken om het voor langere tijd te gebruiken, heeft het DeathStalker Essential-gamingtoetsenbord ook een vaste polssteun.

De DeathStalker Essential zou geen gaming-toetsenbord worden genoemd als deze geen gaming-modus had. Het heeft een spelmodus die, wanneer je hem aanzet, de Windows-toets uitschakelt. :)

En, nog steeds sprekend over belangrijke functies, moet u weten dat dit toetsenbord ook multimedia-bedieningselementen bevat, die kunnen worden geactiveerd met behulp van de Fn- toets.

In tegenstelling tot de duurdere gaming-toetsenborden van Razer heeft de DeathStalker Essential geen gevlochten USB-kabel. In plaats daarvan biedt het een goedkopere, met rubber omhulde kabel. Een goede zaak is echter dat het 78 inch (2 meter) lang is.

Het DeathStalker Essential-gamingtoetsenbord van Razer is 18, 5 inch of 460 mm lang, 8, 43 inch of 214 mm breed en 0, 84 inch of 21, 39 mm dik. Het toetsenbord weegt slechts 2, 21 pond, wat 1006 gram is.

Dit toetsenbord ondersteunt officieel Windows 8, Windows 7 en Mac OS X (v10.8 - 10.11). Hoe dan ook, we gebruikten het op computers met Windows 10 en het werkte prima.

Als u meer informatie wilt over de functies en specificaties van de Razer DeathStalker Essential, kunt u deze vinden op de officiële website: Razer DeathStalker Essential.

Als u meer wilt weten over de echte gebruikerservaring van Razer DeathStalker Essential, lees dan de volgende pagina in deze review.