Tutorial

Top 7 gratis spellen voor Windows 8.1 die zijn gevonden in de winkel

Heeft u een tablet of een hybride apparaat met Windows 8.1 dat u wilt gebruiken om plezier te hebben bij het spelen van games? Wil je eerst een aantal games uitproberen zonder daarvoor te betalen, alleen om een ​​idee te krijgen van wat er in de Windows Store beschikbaar is ? Gelukkig biedt de Windows Store zowel gratis als commerciële spellen, waarvan sommige van hoge kwaliteit zijn. Om u op weg te helpen, stellen we u 7 gratis games voor die u vandaag op uw Windows 8.1-apparaat kunt spelen. Het zijn diverse titels die verschillende genres omvatten, van racen tot platformspelers en sport. Houd er ook rekening mee dat de meeste van deze spellen een aantal betaalde functies bieden, dus als je alles wat ze te bieden hebben wilt ervaren, zul je in-app aankopen moeten doen.

1. Asfalt 8: in de lucht

Asphalt 8: Airborne, waarschijnlijk de grootste game op het gebied van opslagruimte die nodig is van Windows Store . Het is ook een van de beste arcade racegames voor Windows 8.1. Je kunt concurreren met een van de 47 luxueuze droomauto's met hoge prestaties, zoals Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron of Ferrari FXX.

De 8e generatie van dit spel introduceerde nieuwe negen verschillende exotische locaties zoals Venetië, Frans Guyana en Nevada Desert, en twee spelmodi: Infected en Drift Gate. De bedieningselementen zijn zeer nauwkeurig en je zult het zeker leuk vinden om het te bespelen. Net als veel andere gratis spellen in de Windows Store heeft dit ook enkele betaalde functies.

Downloaden: Asfalt 8: in de lucht

2. Despicable Me: Minion Rush

Despicable Me: Minion Rush is geïnspireerd op de film met dezelfde naam. Speel als een minion en ga de strijd aan met anderen in hilarische uitdagingen: spring, vlieg, ontwijk obstakels, verzamel bananen en versla schurken om de titel "Minion of the Year!" Te behalen.

Ren door iconische locaties zoals Gru's Lab of El Macho's Lair, die vol zijn met verrassingen, geheimen en lastige obstakels. Je kunt je Minion aanpassen met unieke kostuums, wapens en power-ups.

Downloaden: Despicable Me: Minion Rush

3. Hill Climb Racing

Hill Climb Racing is een van de meest verslavende en vermakelijke racespellen op basis van fysica. Zoals ze zeggen, zal het personage Newton Bill niet rusten voordat hij de hoogste heuvels op de maan heeft veroverd.

Je moet hem helpen de unieke klimmilieu's met veel verschillende auto's over te steken, bonussen te verdienen met gewaagde tricks en munten verzamelen om je auto te upgraden en nog hogere afstanden te bereiken.

Downloaden: Hill Climb Racing

4. GT Racing 2: The Real Car Experience

GT Racing 2: The Real Car Experience is waarschijnlijk het meest realistische racespel in de Windows Store . In dit spel kun je 67 auto's rijden op 13 tracks om 1400 evenementen te voltooien en je kunt ook racen op je favoriete manier door te kiezen uit 4 verschillende camera's, inclusief binnenaanzicht.

Deze game heeft een multiplayer-modus waarmee je kunt concurreren met je vrienden of met spelers van over de hele wereld, en je kunt ook lid worden van een team om met anderen te spelen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. GT Racing 2: The Real Car Experience biedt ook in-app-aankopen voor verschillende items.

Downloaden: GT Racing 2: The Real Car Experience

5. Zombie Tsunami

Zombie Tsunami is een zeer verslavend spel. Je moet de zombies onder controle houden zodat ze zoveel mogelijk mensen van de straat kunnen eten. Draai de auto's, bussen, tanks en vliegtuigen om, om de overlevenden binnen te eten.

Voltooi alle 300 verschillende missies op 9 locaties wereldwijd, verzamel 8 verschillende power-ups en bonussen om verder te spelen en meer te vernietigen. Deze game biedt allerlei betaalde upgrades die je kunt kopen om je spelervaring te verbeteren.

Downloaden: Zombie Tsunami

6. FIFA 15: Ultiem team

FIFA 15: Ultimate Team is een van de meest populaire spellen in de Windows Store . Je kunt kiezen uit een van de 500 teams uit 30 echte competities, waaronder Premier League, La Liga en de Duitse Bundesliga, je kunt de speelstijl en de formatie kiezen en ook kun je spelers ruilen om je eigen droomteam te creëren. Er is echter één nadeel: hoewel de game gratis is, moet je bepaalde functies kopen om toegang te krijgen tot alles wat deze game te bieden heeft.

Downloaden: FIFA 15 Ultimate Team

7. Snijd het touw

Knip het touw is een heel grappig puzzelspel. Het enige dat u hoeft te doen, is op het juiste moment de juiste touwen doorknippen om het kleine monster genaamd Om Nom te voeren.

Verzamel alle gouden sterren, ontdek verborgen prijzen en ontgrendel alle spannende 275 levels in dit aantrekkelijke spel. Deze game ontving vele prijzen zoals Apple Design Award, BAFTA Award, Pocket Gamer Award, GDC Award en Best App Ever Award. Let op: deze gratis versie is een TRIAL-versie. U moet in-app-aankopen doen om alle game-inhoud te ontgrendelen.

Downloaden: Cut The Rope

Beveel je andere gratis spellen aan?

Dit zijn slechts een paar spellen die u gratis op uw Windows 8.1-apparaten kunt spelen, maar in Windows Store zijn er nog veel meer. Als je andere interessante spellen kent, aarzel dan niet om ze te delen met behulp van het onderstaande opmerkingenformulier.