Tutorial

3 Stappen om de upgrade-aanbieding voor Windows 10 te blokkeren met Never10

Microsoft bood zijn nieuwste besturingssysteem - Windows 10 - aan als een gratis upgrade voor elke gebruiker van Windows 7 of Windows 8.1. Op 29 juli van dit jaar vervalt het upgrade-aanbod en kunnen mensen niet meer upgraden. Het probleem is dat Microsoft ons wil laten upgraden naar Windows 10 en er alles aan doet om gebruikers zo snel mogelijk te overtuigen om de sprong te maken. Er zijn echter gebruikers die niet geïnteresseerd zijn in Windows 10 en die niet genieten van de vele prompts die Microsoft op hun Windows 7- of Windows 8.1-computers en -apparaten gebruikt. Er zijn verschillende manieren om deze prompts te stoppen en een ervan houdt in dat je de Never10-applicatie gebruikt. Deze app blokkeert de Windows 10-upgrade op je computer, zodat je er nooit meer mee te maken zult hebben. Laten we kijken hoe deze tool werkt:

Stap 1: Never10 downloaden

Never10 is een heel kleine desktop-app die je hier kunt downloaden van de officiële webpagina, of je kunt deze rechtstreeks downloaden via deze link. Het bestand dat je krijgt is een uitvoerbaar bestand met een zeer klein formaat van ongeveer 81KB.

Stap 2: Run Never10

Nadat je Never10 hebt gedownload, dubbelklik / tik je erop om het uit te voeren. Om Never10 te kunnen uitvoeren, moet u zijn ingelogd met een beheerdersgebruikersaccount en als u UAC hebt ingeschakeld, vraagt ​​Windows u Never10 om wijzigingen aan te brengen aan uw computer. Klik of tik op Ja om door te gaan.

Stap 3: blokkeer de Windows 10-upgrade-aanbiedingen met Never10

Wanneer de Never10-app actief is en de upgrade van Windows 10 op uw computer is ingeschakeld, ziet u het volgende bericht: "Windows 10 OS Upgrade is INGESCHAKELD voor dit systeem!" . Deze verklaring betekent dat Microsoft die knagende Windows 10-upgrade-aanbiedingen blijft weergeven. Als u de upgrade wilt blokkeren, hoeft u alleen maar te tikken of te tikken op de knop Never10 genaamd "Win10 Upgrade uitschakelen" .

Een paar seconden later zal Never10 je laten weten dat de Windows 10-upgrade op je computer is geblokkeerd en dat je daar in de toekomst niet langer over moet gaan zeuren.

Makkelijk, toch?

Hoe u de Windows 10-upgrade-aanbiedingen kunt blokkeren met Never10

In de vorige schermafbeelding zag je waarschijnlijk dat toen we de upgrade-aanbiedingen voor Windows 10 blokkeerden, Never10's "Schakel Win10 Upgrade uit" -knop veranderde in "Activeer Win10 Upgrade" . Dat is omdat Never10 je ook toestaat om het upgradeproces van Windows 10 ongedaan te maken. Als u op enig moment in de toekomst van gedachten verandert en u wilt doorgaan met de upgrade van Windows 7 of Windows 8.1 naar Windows 10, hoeft u Never10 alleen nog maar te starten en op de knop "Win10 Upgrade activeren / klikken " te klikken .

Later zal Microsoft u opnieuw vragen of u de upgrade wilt uitvoeren. Houd er echter rekening mee dat als u gebruik wilt maken van de gratis upgrade-aanbieding, u dit vóór 29 juli 2016 moet doen.

Het zeldzame geval waarin uw Windows erg verouderd is

Sommige mensen maken geen updates voor hun Windows-computers. Als dat het geval is voor uw s, is het zeer waarschijnlijk dat uw Windows 7- of Windows 8.1-computer nog geen lange tijd systeemupdates van Microsoft heeft ontvangen. U kunt echter nog steeds de gratis "upgrade naar Windows 10" -aanbieding van Microsoft krijgen.

Een probleem is dat Never10 vereist dat uw computer een Windows Update-versie heeft die is uitgebracht na juli 2015. Dat was de datum waarop Microsoft de gratis upgrade-promotie voor Windows 7 en Windows 8.1 lanceerde. Never10 controleert of Windows Update nieuwer is dan juli 2015 en laat het u indien nodig weten dat u Windows Update moet bijwerken. :) Als u het bericht krijgt dat "Een oudere Windows Update is geïnstalleerd in dit systeem", klikt of tikt u op de knop "Update installeren" om uw Windows Update-bestanden bij te werken.

Wacht een tijdje tot je computer op zoek gaat naar de updates die nodig zijn voor Never10.

Wanneer het zelfstandige installatieprogramma van Windows Update vraagt ​​of u de update wilt installeren, klikt of tikt u op Ja .

Wacht nog een paar seconden totdat de update op uw computer is geïnstalleerd.

Als u hierom wordt gevraagd, start u de computer opnieuw op.

Nadat u opnieuw bent opgestart of direct nadat de update is geïnstalleerd, kunt u de bureaublad-app Never10 starten om te controleren of de upgrade-aanbiedingen voor Windows 10 nu zijn geblokkeerd, wat zou moeten.

En dat is alles wat er is!

Conclusie

Never10 is een geweldige kleine app waarmee je de Windows 10-upgrade-aanbiedingen kunt blokkeren als je ze niet wilt zien, en waar je naar op zoek bent, is een leuke en stille tijd wanneer je je Windows 7- of Windows 8.1-computer gebruikt. In het verleden waren er veel verschillende manieren om de vervelende upgrade-aanbiedingen van Windows 10 te blokkeren, maar geen enkele leek permanent te zijn. Gelukkig is Never10 een permanent blok. Of zo lijkt het op dit moment. Bovendien is het extreem eenvoudig te gebruiken! Vind je het leuk? Kent u andere, even efficiënte tools voor het uitschakelen van de Windows 10-upgrade-aanbiedingen? Gebruik het opmerkingenformulier hieronder om ons te laten weten.