Anders

Top 8 moet add-ons hebben voor Internet Explorer

Als u een van die gebruikers bent die Internet Explorer als hun standaardbrowser gebruikt, is deze gids perfect voor u. Als u niet denkt dat de basisfuncties van deze browser voldoende zijn, kunt u altijd add-ons installeren om de werking ervan te verbeteren. Helaas is de lijst met add-ons voor Internet Explorer niet erg indrukwekkend en wordt deze steeds korter. Er zijn echter nog steeds enkele nuttige add-ons die u kunt gebruiken om uw surfervaring op het web te verbeteren, dus hebben we besloten om een ​​lijst met hen samen te stellen. Dit zijn de beste add-ons voor Internet Explorer :

1. LastPass

Als u LastPass nog niet kende, moet u zeker meer te weten komen over deze platformonafhankelijke service. Het kan worden gebruikt om uw wachtwoorden veilig op te slaan en te synchroniseren in alle webbrowsers en platforms, plus het kan willekeurige veilige wachtwoorden genereren. Download de add-on, maak een hoofdwachtwoord en laat LastPass de rest doen. Verken de kluis van LastPass en begin hem te vullen met je favoriete websites. Met LastPass kunt u ook veilig wachtwoord en notities delen met familie en vrienden. De functie die we het meest op prijs stellen, is de Security Challenge, die de mogelijkheid heeft om uw opgeslagen wachtwoorden te beoordelen en u te vertellen hoe goed u bent in termen van veilige wachtwoorden. Het heeft echt onze ogen geopend en ons meer terughoudend gemaakt over het gebruik van diverse en veilige wachtwoorden, in plaats van dezelfde 2-3 wachtwoorden op alle websites. Vergeten van uw wachtwoorden is nu verleden tijd. U kunt een zelfstudie vinden over het gebruik van deze extensie om de beveiliging van uw wachtwoorden aan te scherpen: Wachtwoordbeveiliging - Verander uw slaapgewoonten in Geek-gewoonten.

Downloaden: LastPass

2. Adblock Plus

We denken dat Adblock Plus een van de belangrijkste add-ons is die u ooit nodig zult hebben. Als je geïrriteerd bent door die irritante 30 seconden YouTube-advertenties, Facebook-advertenties, flitsende banners, overlay-advertenties, enzovoort, is deze add-on een must. Adblock Plus biedt u ook de mogelijkheid om uitzonderingen in te stellen en controle te krijgen over wanneer en hoe advertenties worden geblokkeerd. Als u deze extensie installeert, vragen we u vriendelijk om onze website op de witte lijst te plaatsen. Zoals u zelf kunt zien, proberen we onze website niet te overladen met advertenties en onze kost te verdienen zonder irritante lezers.

Als u meer wilt weten over Adblock Plus voor Internet Explorer lees dan dit artikel: Wist u dat Adblock Plus beschikbaar is voor Internet Explorer ?.

Downloaden: Adblock Plus

3. Evernote

We vinden deze service erg leuk. Met Evernote kunt u notities, taken en ideeën opslaan tijdens het browsen. Met slechts een druk op de knop kunt u inhoud van internet knippen en opslaan op uw notebook. Tegelijkertijd kunt u de inhoud die u wilt opslaan bewerken door stukjes tekst te markeren, tekst toe te voegen, stempels enzovoort. Dit kan erg handig zijn voor studie, bedrijf, planning enzovoort. Uw notities worden op verschillende platforms gesynchroniseerd en u kunt ze delen met uw vrienden. Voor meer informatie over Evernote en alle bijbehorende functies, raadpleegt u de officiële Evernote-website.

Downloaden: Evernote

4. Speckie

Speckie is een van de beste spellingscontrole-invoegtoepassingen voor Internet Explorer . Het toont spelfouten en biedt een reeks suggesties om het te corrigeren. Met Speckie kunt u ook meerdere woordenboeken installeren en de manier wijzigen waarop spelfouten worden weergegeven. Zorg ervoor dat je berichten correct zijn geschreven en beschaam jezelf niet tussen je online vrienden. :)

Downloaden: Speckie

5. Vervagen

Blur beveiligt alle persoonlijke informatie die u online zet - waardoor u veilig, snel en eenvoudig kunt inloggen en afrekenen vanuit uw browser.

Deze add-on beveiligt uw wachtwoorden en genereert een uniek sterk wachtwoord voor elk account. Al uw wachtwoorden, gemaskeerde informatie en automatisch ingevulde gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en op al uw apparaten opgeslagen. Blur blokkeert bovendien automatisch trackingscripts, targetingbeelden en andere volgtechnologieën.

Downloaden: Vervagen

6. Xmarks

Xmarks is een andere nuttige platformonafhankelijke extensie waarmee je je favorieten (of bladwijzers - afhankelijk van hoe ze worden genoemd in de browser die je gebruikt) kunt synchroniseren over meerdere browsers en platforms (inclusief je smartphone). De service is nu eigendom van hetzelfde bedrijf dat LastPass aanbiedt.

Downloaden: Xmarks

7. Wikipedia Visual Search

Met deze add-on krijgt u visuele zoeksuggesties en directe antwoorden van Wikipedia . Selecteer het pictogram onderaan het zoekveld en begin met het typen van het onderwerp waarover u meer wilt weten.

Downloaden: Internet Explorer-galerij (scroll naar beneden in de galerij om deze add-on te vinden)

8. YouTube

Als u naar een video of een nummer zoekt en u niet handmatig naar YouTube wilt gaan, typt u de naam van de video en bladert u door de resultaten. Er is een eenvoudigere manier: klik op het YouTube- pictogram in de zoekbalk, typ de naam van de video en je ontvangt direct een volledige lijst met video's die overeenkomen met je zoekwoorden.

Downloaden: Internet Explorer-galerij (scroll naar beneden in de galerij om deze add-on te vinden)

Conclusie

Met zoveel browsers op de markt en de nieuwe Microsoft Edge- browser van Microsoft is de lijst met add-ons die beschikbaar zijn voor Internet Explorer vrij beperkt en met de tijd alleen maar kleiner geworden. Sommige van de opties die u nog steeds kunt vinden, kunnen echter zeer nuttig zijn voor uw ervaring met surfen op het web. Terwijl sommige uw productiviteit verhogen, anderen u beschermen tegen trackingtechnologieën en uw persoonlijke gegevens veilig bewaren. Als u andere add-ons kent die het verdienen om op onze lijst te staan, aarzel dan niet om ze met ons te delen in de comments hieronder.