Tutorial

Waar de bureaublad- en vergrendelscherm-achtergronden worden opgeslagen in Windows 10

De eerste indruk is belangrijk! Elk softwareontwikkelingsbedrijf vertrouwt hierop, wanneer ze de afbeeldingen selecteren die door hun besturingssysteem worden gebruikt voor het vergrendelingsscherm en voor de bureaubladachtergrond, en Microsoft is geen uitzondering. Windows 10 heeft ook een aantal interessante afbeeldingen, dus als je jezelf ooit hebt afgevraagd waar deze bestanden zich in je bestandssysteem bevinden, of als je die foto's ooit wilt zien en ze op een Windows XP wilt gebruiken, lees dan gewoon een vriend artikel.

De achtergronden die worden gebruikt door Windows 10 voor het bureaublad en het vergrendelscherm

Net als Windows 7 en Windows 8.1 heeft Windows 10 slechts drie standaardthema's: Windows, Windows 10 en Flowers .

Het bevat ook een verzameling achtergronden voor het vergrendelscherm en de achtergrond . Als je het wilt zien, open je de app Instellingen en ga je naar Personalisatie . Eerst ziet u de afbeeldingen voor de bureaubladachtergrond.

Maar als u selecteert, ziet u in het linkermenu Vergrendelen ook de afbeeldingen voor het vergrendelscherm .

Waar zijn deze achtergronden aanwezig?

Oké, laten we nu kijken waar deze wallpapers zich bevinden. We vermoeden allemaal dat de afbeeldingen ergens in de Windows- map moeten staan. Wel, het is waar, maar nu komt het moeilijkste deel - hier vind je veel bestanden, bestanden en mappen. Als je de map al hebt gevonden, heb je veel geluk of heel hard werk, maar als je deze nog niet hebt gevonden, open je de bestandsverkenner en volg je dit pad: C:\Windows\Web .

Daar zie je drie mappen Scherm, Achtergrond en 4K . In de map Scherm staan ​​de afbeeldingen die worden gebruikt door het vergrendelscherm .

In de map Wallpaper vindt u ten minste drie submappen, één voor elk thema dat u hebt geïnstalleerd. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, worden de hier afgebeelde foto's gebruikt voor de bureaubladachtergrond .

Ten slotte vindt u in de webmap een map met de naam 4K . "Hier moeten enkele spectaculaire foto's zijn met een resolutie van 4K!", we zeiden. Welnu, er is slechts één foto van verschillende formaten. Het grappigste is dat slechts twee foto's een 4K-resolutie hebben. :)

BELANGRIJK: de afbeeldingen waarover we in dit artikel hebben gesproken, zijn eigendom van Microsoft Corporation en worden exclusief voor uw eigen persoonlijk gebruik verspreid. Elk ander gebruik, inclusief de herdistributie van de bureaubladachtergronden, is verboden.

Conclusie

Nu weet u waar de afbeeldingen staan ​​die door uw Windows 10-besturingssysteem worden gebruikt voor het achtergrond- en vergrendelscherm. U kunt er nog veel meer toevoegen. We hopen dat je dit artikel erg nuttig hebt gevonden. Raadpleeg voor meer artikelen over Windows 10 enkele van onze gerelateerde handleidingen en als u suggesties, vragen of problemen heeft, aarzel dan niet om het onderstaande opmerkingenformulier te gebruiken.