Tutorial

6 manieren om meer opslagruimte aan uw OneDrive toe te voegen

Microsoft's OneDrive is een van de beste cloudopslagservices. Het biedt zijn gebruikers 15 GB gratis opslagruimte vanaf het begin. Dit is echter wat u krijgt door u aan te melden. Meer ruimte kan via verschillende methoden worden toegevoegd en sommige impliceren geen kosten. In dit artikel zullen we ze allemaal voor u aanduiden. Nou ja, in ieder geval degenen die we kennen.

Controleer uw opties voor het uitbreiden van de opslagruimte van OneDrive

Wanneer u zich aanmeldt voor OneDrive, krijgt u 15 GB gratis opslagruimte. Deze ruimte kan echter op veel manieren worden vergroot. Microsoft biedt u bijvoorbeeld gratis ruimte wanneer u zich abonneert op een van hun services, wanneer u een van hun producten koopt of eenvoudigweg door een aantal functies van OneDrive te gebruiken.

Bij het opbouwen van ruimte in uw OneDrive, zou u kunnen eindigen met iets als dit: 1285 GB opslagruimte.

Als u wilt zien welke soorten vrije ruimte u al in OneDrive bezit, raadpleegt u dit artikel: Configureren hoe de OneDrive-website werkt.

Laten we nu een aantal manieren bekijken waarop u gratis ruimte aan uw OneDrive kunt toevoegen:

1. Loyaliteitsbonus

Onlangs verhoogde Microsoft de opslagruimte die wordt geboden door het gratis abonnement van OneDrive, van 7 GB tot 15 GB. Oudere gebruikers die deze service gebruikten omdat deze Windows Live SkyDrive heette, hadden echter al 25 GB ruimte in hun accounts. Toen deze verandering plaatsvond, kregen die gebruikers hun vrije ruimte verkleind tot 15 GB. Tegelijkertijd ontvingen ze echter een Loyaliteitsbonus van 10 GB. Als u het 15 GB gratis abonnement en de loyaliteitsbonus van 10 GB optelt, ziet u dat er niets verloren is gegaan.

Lange tijd gebruikers van OneDrive hebben de Loyalty-bonus gratis opslagruimte.

2. Office 365-abonnement

Als u zich abonneert op Microsoft Office 365, ontvangt u een hele terabyte aan opslagruimte. Dat is 1024 GB toegevoegd aan uw OneDrive ! Behoorlijk gaaf, als je het ons vraagt.

3. Surface-bonus

Wanneer u een Microsoft Surface-apparaat koopt, ontvangt u 200 GB gratis opslagruimte voor 2 jaar. Dat is een leuke toevoeging voor de waarde / prijsverhouding van Surface. Houd er echter rekening mee dat het kopen van meerdere Surface-apparaten geen ruimte meer zal toevoegen aan je OneDrive, maar eerder de tijd dat je die ruimte in bezit hebt stapelt. Als u bijvoorbeeld twee oppervlakken hebt, krijgt u geen 400 GB voor 2 jaar, maar in plaats daarvan 200 GB voor 4 jaar.

4. Enthousiastatio

Dit is in feite een bonus die kan worden ontvangen voor het doen van meerdere dingen. Je zou deze bonus kunnen ontvangen omdat je een Windows Phone hebt, je hebt je aangemeld voor verschillende Microsoft-services (zoals het Skype Collaboration Project), ingeschreven als een bètatester voor Microsoft Office of omdat je je hebt aangemeld voor het Bing Rewards-programma. In feite heeft Microsoft een geschiedenis van tijdgecontroleerde campagnes voor gebruikers van OneDrive, waardoor het verschillende hoeveelheden vrije ruimte bood. Om er zeker van te zijn dat je de volgende niet zult missen, kun je hun blog volgen: The OneDrive Blog.

5. Verwijzingsbonus

Microsoft biedt 500 MB gratis OneDrive- ruimte voor elke persoon die u doorverwijst. U kunt maximaal 10 mensen doorverwijzen die beginnen met het gebruik van OneDrive . Dit betekent dat u maximaal 5 GB extra vrije ruimte op uw OneDrive kunt krijgen . Als u uw verwijzingslink wilt ophalen of wilt delen op sociale netwerken, klikt of tikt u op 'Gratis opslagruimte ophalen ' op uw OneDrive- opslagpagina .

6. Camera roll-bonus

Als u ervoor kiest om automatisch een back-up te maken van uw foto's naar OneDrive, beloont Microsoft u met meer vrije ruimte. Het bedrag dat u ontvangt, is afhankelijk van de actieve campagne. Normaal gesproken zou dit u 3 GB extra ruimte geven. Er zijn echter momenten waarop je nog meer kunt krijgen. Als u bijvoorbeeld de automatische upload voor uw foto's in september van dit jaar hebt ingeschakeld of als u deze langer had laten werken, heeft u net 15 GB gratis OneDrive- ruimte ontvangen. Deze aanbieding werkte ongeacht of u deze hebt ingeschakeld op een Windows-apparaat, een Android-smartphone of een iPhone.

Conclusie

OneDrive is vrijgevig als het gaat om de vrije ruimte die het biedt. Bovendien kan het zelfs nog meer worden verhoogd, op voorwaarde dat u sommige functies ervan inschakelt of de campagnes van Microsoft volgt. Al met al is OneDrive een geweldige service die erin slaagt om een ​​van de beste cloudservices op de markt te zijn. Als u nog andere manieren weet om ruimte toe te voegen aan OneDrive, horen we graag van u, dus aarzel niet om het te delen via het onderstaande opmerkingenformulier.