Anders

Download het Witcher 2-thema voor Windows 7

Witcher 2 - Assassins of Kings is een van de beste games van 2011. We speelden het zelf en we hebben er erg van genoten. Tijdens het spelen zijn we op zoek gegaan naar Witcher 2-geïnspireerde thema's voor Windows 7. Helaas hebben we niet veel opties gevonden, daarom hebben we besloten om zelf een thema te maken met behulp van hoogwaardige achtergronden en geluiden van het spel zelf. We houden van het eindresultaat en we denken dat je er ook van zult genieten.

Wat zit er in het thema?

In tegenstelling tot veel andere Windows 7-themapakketten, bevat deze een overvloed aan wallpapers: in totaal 18 hoogwaardige Witcher 2-achtergronden.

Het thema maakt gebruik van zwart als de hoofdkleur en heeft een geluidsschema met Witcher 2-geluiden, van de officiële soundtrack. Er zijn echter geen screensavers opgenomen.

Download het thema

Het thema kan hier worden gedownload.

Andere gamingthema's voor Windows 7

Als u meer Windows 7-thema's wilt die zijn geïnspireerd op beroemde games, bekijkt u de thema's die hieronder worden aanbevolen. Als je een thema wilt voor een andere game die speciaal voor je is, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. We zullen proberen een thema voor je te maken.