Tutorial

Hoe de resterende batterij van uw Xbox One-controller te controleren

Nadat je je Xbox One-controller enige tijd hebt gebruikt, wil je misschien weten hoeveel batterij er nog over is. Als u de instellingen van de Xbox One doorloopt, vindt u niets gerelateerd aan de batterij van de controllers. Dit stukje informatie kan echter eenvoudig worden geleerd door een paar stappen te gebruiken en op knoppen te drukken. Hier is hoe:

Het batterijniveau van elke Xbox One-controller controleren

Zet de Xbox One aan en start de controller waarvan u de batterij wilt controleren. Druk op de Xbox- knop op die controller. Hiermee gaat u naar het startscherm.

Druk terwijl u daar bent nogmaals op de Xbox- knop en het batterijniveau wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Naast het batterijniveau ziet u ook de tijd.

Als uw Xbox One-controller is aangesloten via USB, ziet u het batterijniveau niet. Je ziet een stekker over de batterij.

Om het batterijniveau te leren kennen, moet u de USB-kabel loskoppelen.

Wanneer u games speelt, hoeft u maar één keer op de Xbox- knop te drukken. De game wordt gepauzeerd en je wordt naar het startscherm gebracht. Daar zie je het batterijniveau in de rechteronderhoek.

Om het batterijniveau voor een andere controller te leren, schakelt u het in en volgt u dezelfde stappen.

Conclusie

Zoals u kunt zien, is het relatief eenvoudig om te leren hoeveel batterij u nog over hebt in elk van uw Xbox One-controllers, hoewel het in eerste instantie niet zo intuïtief is. Als u andere manieren weet om te leren hoeveel batterij uw controllers nog hebben, aarzel dan niet om ze te delen met behulp van het onderstaande opmerkingenformulier.