Anders

Hoe Desktop-gadgets te gebruiken in Windows 8 met 8GadgetPack

In een van onze vorige artikelen meldden we dat Windows 8 een paar functies uit Windows 7 heeft verwijderd, hoewel ze door nogal wat mensen werden gebruikt. Een van de belangrijkste ontbrekende functies in Windows 8 zijn desktopgadgets. Daarom zocht ik naar een manier om gadgets terug te zetten naar Windows 8 en er een te vinden. Met behulp van een hulpprogramma gemaakt door een liefhebber genaamd Helmut Buhler, kunt u desktopgadgets gebruiken in Windows 8. Laten we leren hoe het werkt.

Herstel desktopgadgets in Windows 8 met 8GadgetPack

8GadgetPack is een gratis stukje software dat u downloadt en installeert om de functionaliteit van de bureaubladgadgets in Windows 8 te herstellen. Zoals in dit artikel wordt beschreven - 9 Functies en toepassingen van Windows 7 die niet langer bestaan ​​in Windows 8, zijn desktopgadgets een van de negen Windows 7 functies die zijn verwijderd uit Windows 8.

Vanzelfsprekend werkt dit stukje software alleen in Windows 8, omdat Windows 7 of Windows Vista al deze functionaliteit biedt.

Je kunt het hier downloaden: 8GadgetPack - Gadgets voor Windows 8.

Wat krijg je met 8GadgetPack?

8GadgetPack geeft je toegang tot desktopgadgets die werkten in Windows Vista en Windows 7, in Windows 8. Ik heb ook een paar van de gadgets getest die we in deze roundup hebben behandeld - De Desktopgadgets die door 7 tutorials worden aanbevolen en ze werkten goed in Windows 8 .

Een ander belangrijk kenmerk van 8GadgetPack is dat het ondersteuning biedt voor de zes belangrijkste talen waarop desktopgadgets werkten: Chinees (vereenvoudigd), Engels, Frans, Duits, Japans en Russisch. De software is ook ingesteld om Engels als terugvaltaal te gebruiken als een niet-ondersteunde taal in een van uw gadgets wordt gebruikt.

Voorbehouden van 8GadgetPack

Zoals je zou verwachten, zijn er een paar voorbehouden aan deze tool, aangezien het meestal een hack is van een gepassioneerde programmeur en geen officiële tool van Microsoft.

De eerste waarschuwing is dat de implementatie die van Windows Vista is: je hebt een zijbalk met gadgets die links of rechts van je bureaublad kunnen worden geplaatst.

U kunt gadgets toevoegen totdat u de zijbalk hebt gevuld. Vervolgens moet u enkele van de bestaande gadgets verwijderen om anderen toe te voegen. Je kunt niet zomaar gadgets toevoegen aan het bureaublad zoals in Windows 7 en ze verplaatsen zoals je wilt.

Een ander nadeel is dat de applicatie een poort is van een oudere tool die door dezelfde persoon is ontwikkeld. Daarom zijn sommige van de configuratievensters niet bijgewerkt met de nieuwe toepassingsnaam en vermelden ze de oude toepassing. Dit zal u in de eerste instantie verwarren, maar de applicatie functioneert correct.

Conclusie

Ook al zijn er een paar kleine voorbehouden aan deze tool, 8GadgetPack maakt het werk zeker af. En alle desktopgadgets zouden ermee moeten werken. Als u op zoek bent naar een aantal leuke gadgets om te installeren en gebruiken, aarzel dan niet om onze aanbevelingen hieronder te lezen.