Tutorial

Top 7 hoogst gewaardeerde apps voor Windows Phone 7.5

We hebben je eerder de Top 7 meest gedownloade apps gebracht . Vervolgens willen we graag zien wat er hoog scoort in de gebruikerslijst van Windows Phone? In dit vervolgartikel brengen we u de top 7 van meest beoordeelde apps op de Windows Phone Marketplace, zoals samengesteld door AppFlow App Discovery . Omdat alle apps in dit artikel de apps zijn met de hoogste beoordelingen, heb je een goede kans om enkele nuttige apps te ontdekken.

De hoogst gewaardeerde app - RapDialer

Vallen onder de categorie Tools & Productivity, RapDialer, is een gratis app, snel bellen of "snelkiezen". RapDialer biedt niet alleen een snelkieservaring, maar biedt ook zoeken, prefixen, favorieten en meerdere toetsenbordindelingen in een Metro-achtige interface, wat in wezen is wat het Windows Phone Start- scherm al is.

Vanwege beperkingen in Windows Phone 7 kan de RapDialer- app geen inkomende oproepen of oproepgeschiedenis weergeven. Wat ons verbaast over RapDialer als de huidige hoogst gewaardeerde app, is dat bijna al deze functies in de eerste plaats behoren tot Windows Phone. In feite was de enige zoekfunctie die we niet konden vinden in de mensen van Windows Phone die RapDialer bezit, de mogelijkheid om op telefoonnummer te zoeken. Met de mogelijkheid om elk contact met People vast te leggen aan het startscherm, zien we niet hoe een app als deze zelfs nodig is.

2. Baconit

Baconit is een gratis Reddit-app voor nieuws en weer in Metro-stijl. Voor degenen onder u die het niet weten, Reddit is een sociale nieuwssite waarin gebruikers nieuws indienen in de vorm van links of sms-berichten. Andere gebruikers kunnen dan stemmen op de posting, hun positie op de site verhogen of verlagen.

Met Baconit kunnen gebruikers verhalen en opmerkingen plaatsen, bewerken en verwijderen, evenals profielen en accounts beheren. Het bevat ook Live Tiles en de berichteninbox van de gebruiker, beide met automatische updates. Er zijn verschillende andere functies die specifiek zijn voor het gebruik en beheer van Reddit-accounts.

Bij het doorlezen van de Reddit-site, is het niet wat ik een betrouwbare of legitieme nieuwsbron zou noemen. De meeste berichten en opmerkingen zijn dezelfde dingen die mensen op hun Facebook- of Twitter-accounts zouden posten. Om eerlijk te zijn, sociale netwerken zijn niet mijn ding. Maar als je een normale Reddit-bijdrager bent, zou Baconit je in staat stellen om onderweg verbonden te blijven met Reddit.

3. Stop de muziek!

Stop de muziek! is een gratis app in de categorie Muziek en video die is ontworpen om elk nummer dat in de volumebalk wordt afgespeeld te stoppen. Door alleen maar deze app op het Start- scherm te zetten en erop te tikken, Stop The Music! stopt elk nummer dat wordt afgespeeld, wist de volumebalk en verwijdert de muziekknoppen uit de volumebalk en vergrendelscherm.

Ik moet eerlijk zijn; Ik speel geen muziek op mijn Windows Phone-apparaat, dus ik kan niet op de een of andere manier zeggen of dit een benodigde app is. Maar volgens opmerkingen en beoordelingen van gebruikers is dit een functie die vanaf het begin deel uitmaakt van Windows Phone 7. Dus als je muziek afspeelt op je Windows Phone en problemen hebt met het annuleren van een nummer van het spelen, dan wil je misschien deze app bekijken.

4. Power Planner

Power Planner is een educatieve app met zowel een gratis als een betaalde versie. Power Planner is een klas- en huiswerkplanner waarmee je je lesrooster, huiswerkopdrachten en in de betaalde versie, cijfers en examens kunt invoeren en zelfs je GPA kunt berekenen. Het speld uw klassen en toewijzingen naar het startscherm en geeft u herinneringen.

Power Planner is ontworpen om snelle en eenvoudige gegevensinvoer mogelijk te maken, zodat hyperlinkdetectie een huiswerkopdracht aan een specifieke website kan koppelen, of zelfs een foto kan bijvoegen. Ten slotte heeft Power Planner een met kleur gecodeerd, visueel klasseschema.

Uit de opmerkingen en recensies van gebruikers is Power Planner een zeer nuttige app. Gebruikers hebben gezegd dat het het verschil maakte in hun cijfers. Ik kan gemakkelijk zien hoe het een heilzame tool voor elke student zou zijn. Op basis van de tot nu toe behandelde apps, in termen van praktische bruikbaarheid, vind ik dat het een hogere plaatsing op de lijst verdient.

5. ZDclock

ZDclock, een gratis app Tools & Productivity, is in feite een wekker. U kunt eenmalige gebeurtenissen en terugkerende alarmen maken voor zaken als verjaardagen, jubilea, leen- en creditcardbetalingen, in wezen elk item of evenement waarvoor u een herinnering met een audio-alarm nodig zou hebben.

Er zijn eigenlijk bijna geen gebruikerscommentaren voor ZDclock, tenminste in een taal die ik kan lezen. Om volledig waarheidsgetrouw te zijn, anders dan het toevoegen van een paar extra alarmgeluiden, brengt ZDclock niet echt iets naar de tafel dat niet kan worden gedaan door het alarm of de kalender van Windows Phone 7.

6. Starbucks Finder

Starbucks Finder is een gratis app Lifestyle / Food & Dining voor het lokaliseren van de dichtstbijzijnde Starbucks in uw omgeving. Zoekparameters kunnen worden gefilterd op type winkel en aangeboden diensten en voorzieningen. Alles van drive-through, draadloze toegang, warm eten, zelfs of de locatie in eigendom van het bedrijf is of een licentie heeft.

Zoekteruggaven geven het adres, telefoonnummer en uren van de locatie, met een klik richtingen en navigatiekaart.

Een extra handige functie is de mogelijkheid om met uw Windows Phone te betalen. Als u een Starbucks-kaart hebt, kunt u deze in de app invoeren en de streepjescode scannen op het verkooppunt.

Allereerst moet worden vermeld dat deze app niet direct is aangesloten bij Starbucks Corporation; het is gemaakt door een fan van Starbucks en Windows Phone. De opmerkingen van de gebruikers zijn zeer gunstig, met de uitzondering dat een recente update van de app de kaartgegevens van gebruikers heeft gewist, waardoor ze gedwongen zijn de gegevens opnieuw in te voeren. De ontwikkelaar pakt dit probleem aan.

In de VS kun je geen steen gooien zonder een Starbucks te raken, dus we waren een beetje dubieus wat betreft de noodzaak van een app als deze. Maar de mogelijkheid om te betalen voor uw aankoop met uw Windows Phone maakt deze een winnaar in elk licht.

7. Flixster

Flixster, een gratis entertainment-app van Flixster en Rotten Tomatoes, brengt filmtijden en theaterlocaties, kritiekrecensies, zelfs trailers en aankomende films, en nieuwe dvd-releases op Windows Phone-apparaten.

Er zijn bijna geen opmerkingen in de gebruikersrecensies, behalve dat de app werkt zoals bedoeld. Een mogelijkheid die niet in de app wordt genoemd en die voordelig zou zijn, zou de mogelijkheid zijn om rechtstreeks vanuit de app kaartjes voor het door u gekozen theater en film te kopen. Dit zou het in het theater in de rij gaan staan ‚Äč‚Äčelimineren.

Hoogste score betekent niet de hoogste kwaliteit

Zoals we in ons vorige artikel hebben geleerd, alleen al omdat een app de meeste downloads heeft, betekent dit nog niet dat het een geweldige app is. Dit geldt ook voor enkele van de best beoordeelde apps. Sommige van deze apps bootsen alleen functies na die al beschikbaar zijn in Windows Phone. En nogmaals, we zien een duidelijk gebrek aan productiviteitgerelateerde apps.

Voordat je gaat, zou ik graag willen dat je je persoonlijke hoogst gewaardeerde apps deelt. Welke apps vind je het leukst? Welke zijn het meest bruikbaar voor jou?